21 08 2017

ТОВ «НВК «Екофарм» отримала сертифікат про успішне завершення проекту щодо запровадження МСФЗ

ТОВ «НВК «Екофарм» отримала сертифікат про успішне завершення проекту щодо запровадження МСФЗ

У жовтні 2015 р. ТОВ «НВК «Екофарм» започаткувала проект із впровадження Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ) в рамках консалтингового проекту Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) «Поради для малого бізнесу».  С того часу компанія формує звітність у відповідності до МСФЗ та проходить щорічну аудиторську перевірку міжнародною аудиторською компанією Kreston GCG.

Серед інших факторів, впровадження цієї практики дозволило ТОВ «НВК «Екофарм» підписати договір кредиту з ЄБРР у грудні 2016 року та успішно отримувати необхідне фінансування.

Завдяки підтримці ЄБРР та донорів з США, а також Kreston GCG ТОВ, «НВК «Екофарм» наразі має можливість підтверджувати результати своєї діяльності на рівні МСФЗ, що робить її зрозумілішою та привабливішою для постачальників капіталу (кредиторів та інвесторів).  В знак успішних результатів реалізації проекту ТОВ «НВК «Екофарм» 17 серпня 2017 року отримала від представників ЄБРР Ольги Іванченко (аналітик Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР), Армена Асатряна (головний менеджер Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР) та Людмили Войналович (аналітик Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР) «Сертифікат про успішне завершення проекту».

На фото – фінансовий директор ТОВ “НВК “Екофарм” Олена Гречанінова, генеральний директор ТОВ “НВК “Екофарм” Олександр Гриневич, аналітик Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР Ольга Іванченко, головний менеджер Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР Армен Асатрян, аналітик Групи розвитку малого бізнесу ЄБРР Людмила Войналович.