15 11 2019

«Екофарм» взяла участь в China International Import Expo/CIIE

«Екофарм» взяла участь в China International Import Expo/CIIE

Представники ТОВ «НВК «Екофарм» – директор Департаменту зовнішньої торгівлі Шимонне Тачік Чілла та завідувачка Лабораторією доклінічних досліджень ТОВ «НВК «Екофарм» Дар’я Старосила – взяли участь в 2-му Китайському Міжнародному Імпорт Експо (China International Import Expo/CIIE). Захід проходив в Шанхаї з 1 по 11 листопада поточного року. Основною метою перебування команди «Екофарм» на даній виставці були пошук потенційних партнерів і проведення з ними переговорів.

Участь в China International Import Expo/CIIE високо оцінюється не тільки в Китаї, але і в інших країнах – відвідувачі сприймали «Екофарм» на рівні з мультинаціональними фармкомпаніями. Стенди ТОВ «НВК«Екофарм» користувалися популярністю у відвідувачів виставки. Шимонне Тачік Чілла інформувала зарубіжних партнерів про компанію, її продукти, роздавала відповідні промо-матеріали. Як результат – «Екофарм» отримала багато позитивних відгуків.

На 270 000 кв. м. China International Import Expo/CIIE були представлені понад 3800 підприємств із 180 держав (серед них 20 – з України), екcпонувалися 67 національних стендів різних країн світу і 3-х міжнародних організацій (WTO, UNIDO, ITC), були заявлені 390 нових продуктів, технологій або послуг. Виставку відвідали понад 800 000 осіб. А вартість угод, укладених після шестиденної виставки, перевищила 71,13 мільярда доларів, що на 23% більше, ніж в 2018 році.