17 11 2018

Курс – на реєстрацію препаратів у Йорданії та країнах Близького Сходу

Курс – на реєстрацію препаратів у Йорданії та країнах Близького Сходу

У період з 14 по 16 листопада 2018 року ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм» з офіційним візитом відвідали представники фармацевтичного бізнесу Йорданії.

Зокрема, 14 листопада відбулася офіційна зустріч в офісі компанії за участю генерального директора «Екофарм» Михайла Груші, заступника генерального директора Олександра Гриневича, директора департаменту зовнішньої торгівлі Чілли Шімонне Тачік, представників департаменту реєстрації та фармаконагляду. Під час переговорів з йорданцями обговорювалися можливості реєстрації лікарських препаратів ТОВ «НПК «Екофарм» в Йорданії та країнах Близького Сходу.

15 листопада делегація на чолі з Олександром Гриневич відвідала нещодавно відкрите власне виробництво ТОВ «НВК «Екофарм» в Улашанівці. Ознайомлення з потужностями фармацевтичного заводу сформувало у представників фармбізнесу Йорданії враження про «Екофарм» як про серйозного і перспективного партнера. В результаті була досягнута домовленість про розробку спільних планів і подальшу взаємодію щодо реєстрації, дистрибуції, маркетингу лікарських препаратів «Екофарм» в Йорданії, а також на території деяких країн Близького Сходу.