7 10 2019

Українська бізнес-спільнота зустрілася з Прем’єр-міністром

Українська бізнес-спільнота зустрілася з Прем’єр-міністром

4 жовтня 2019 року відбулася перша зустріч членів Спілки українських підприємців з Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком. В заході брав участь заступник генерального директора ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм» д.м.н. Олександр Гриневич.

Під час зустрічі Олексій Гончарук презентував економічний блок Програми дій Уряду, а бізнес-спільнота акцентувала увагу на необхідних реформах для створення умов розвитку бізнесу в країні. Так, президент СУП В’ячеслав Климов у своєму виступі окреслив ключові аспекти з оприлюдненої Програми дій Уряду на найближчі п’ять років, які підтримує українська бізнес-спільнота: закриття понад 1000 збиткових державних підприємств; скорочення частки держави в економіці до 5%; створення єдиного порталу для надання онлайн-послуг для бізнесу.

Прем’єр-міністр Олексій Гончарук пообіцяв, що найближчим часом Уряд і Парламент перейдуть від оперативного до більш системного підходу у впровадженні реформ, що дасть змогу бізнес-спільноті аналізувати ініціативи детальніше та подавати власні зауваження.