20 04 2019

«Екофарм» стала учасником EU4Business Networking Event and Workshop

«Екофарм» стала учасником EU4Business Networking Event and Workshop

18 квітня 2019 року фінансовий директор ТОВ «Науково-виробнича компанія «Екофарм»  Олена Гречанінова та заступник генерального директора Олександр Гриневич взяли участь у події EU4Business Networking Event and Workshop разом з ЄБРР. Захід було влаштовано для успішних підприємств малого та середнього бізнесу в Україні, які або вже залучили фінансування від ЄБРР та отримали грантову підтримку в рамках Ініціативи EU4Business, або ж зацікавлені в даній програмі.

В рамках події представники ряду компаній провели інформативні презентації щодо власного досвіду співробітництва з  ЄБРР, а лектор Києво-Могилянської бізнес-школи прочитав цікаву лекцію про управління змінами.

Після офіційної частини та сесії запитань-відповідей відбулося неформальне обговорення співробітництва. Колеги поділилися міркуваннями, чому у якості банка-кредитора вигідно мати саме ЄБРР (зокрема, з точки зору укладання угоди з іноземним стратегічним інвестором, продажу бізнесу тощо).

Захід став чудовою нагодою для підприємців зустрітися з ключовими представниками Європейського Союзу та ЄБРР, які керують ініціативою EU4Business, обмінятися досвідом і налагодити контакти та нові партнерські відносини.