8 10 2018

ТОВ «НВК «Екофарм» планує експорт своїх препаратів до Туреччини

ТОВ «НВК «Екофарм» планує експорт своїх препаратів до Туреччини

25-28 вересня 2018 року українська делегація на чолі з Першим віце-прем’єр-міністром, міністром економічного розвитку і торгівлі України Степаном Кубівим у рамках Торгової місії відвідала м. Стамбул (Республіка Туреччина). У рамках місії відбулися: Україно-Турецький бізнес форум; зустрічі у форматі B2B, організовані Радою зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK) та професійним консультантом; освітній захід щодо особливостей ведення бізнесу в Туреччині.

Серед українських учасників делегації – представники ТОВ “Науково-виробнича компанія “Екофарм” – заступник генерального директора Олександр Гриневич та консультант з експорту Олександр Шаравський. Вони провели переговори з представниками турецького фармбізнесу. Було досягнуто попередніх домовленостей щодо реєстрації у Туреччині фармацевтичних препаратів компанії та можливості їх експорту до Туреччини в найближчій перспективі.

Торгова місія стала можливою завдяки високопрофесійній праці команди Офісу з просування експорту (Марія Шевчук, Юлія Котова та Мар’яна Каганяк), Посольству України в Турецькій Республіці і Раді зовнішньоекономічних відносин Туреччини (DEİK), за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF).